LANSETA L&K PROGUIDE 2.20m 14-42g

13149-922

Produs nou

Lanseta EnergoTeam LK Pro Guide 2.20m 14-42g

Mai multe detalii

In stoc

240,80 lei cu TVA

-20%

301,00 lei cu TVA

Informatii

ProGuide este un proiect initiat de consultantii maghiari ai companiei Salmo, in special de Lukacsi Bela, unul dintre cei mai cunoscuti ghizi de pescuit la rapitori din Ungaria. Sunt lansetele care au fost in teste de mai bine de cinci ani si prototipurile lor au putut fi observate in expozitiile de pescuit la care a participat atat compania Salmo, cat si compania L&K. 

Desenul lansetei este diferit fata de ce suntem noi obisnuiti sa vedem. Inelele de plecare (incepand cu cel de varf) au un matisaj galben, pe principiul observarii cat mai fidele a celor mai simple atingeri, mai ales daca pescuim cu naluci usoare, fine. Inelele urmatoare sunt cu picior singular, ceea ce inseamna ca blancul nu mai este afectat de greutatea inelului si are comportamentul normal, avand in vedere ca inelele cantaresc cat un fulg de nea. 

In mod evident, pastilele inelelor sunt ceramice, pentru ca firele textile sunt in multe situatii obligatorii in pescuitul la rapitori. Variantele light, chiar daca suporta folosirea firelor textile, le recomandam cu diametre mici sau monofilament, intrucat peretii blancului, atat in zona de varf, cat si la cotor, vor avea o rezonanta aparte - si ne vor transmite orice informatie despre naluca si entitatea care o ataca. In acest sens a fost construit si manerul tip Split Grip. 

Specificatii:

 -Lungime: 2.20m
- Lungimea la transport: 114cm;
- Tronsoane: 2;
- Putere:14-42g
- Greutate: 123g