Transport si livrare

 

Magazinul online tribalcarp.ro va ofera doua variante de livrare si transport a comenzii :

  • livrare prin curier;
  • ridicare de la sediul magazinului AVAT IMPEX;

Inainte de orice livrare, veti fi contactat pe e-mail sau telefonic, pentru a va confirma disponibilitatea produselor comandate de catre dvs.


LIVRARE PRIN CURIER : TRANSPORT GRATIS

Pentru comenzi facturate in valoare de peste 300 lei - TRANSPORTUL ESTE GRATIS !
La o comanda facturata, ceea ce inseamna ca valoarea produselor livrate (nu doar cele comandate) depaseste 300 lei, noi platim toate taxele de expediere si taxele de ramburs pe care le percepe curierul pentru a livra comanda dvs. Indiferent deci de greutatea coletului, de adresa de destinatie sau kilometrii suplimentari tarifati de catre firmele de curierat, daca va incadrati cu valoarea facturata peste aceasta limita, transportul il platim noi pentru dumneavoastra.


LIVRARE PRIN CURIER : TRANSPORT CU TAXA CURIER

Pentru comenzi facturate mai mici de 300 lei – VALOAREA TRANSPORTULUI VA FI CEA PERCEPUTA DE CURIER, cu taxele de transport si ramburs ale acestuia, taxe pe care le veti achita direct la curier. Deci, pe langa valoarea produselor din colet, va trebui sa achitati suplimentar catre curier taxele percepute de catre acesta, taxe de livrare si ramburs. Ceea ce va putem asigura este faptul ca incercam sa gasim pentru dvs. curierul cu tariful cel mai mic care sa onoreze livrarea. In orasele care nu sunt resedinta de judet sau nu exista sucursale FAN COURIER se va plati o taxa in plus 1.2 lei / km , iar la coletele cu o greutate mai mare de 5 kg se va plati in plus 1 leu / kg. Facem eforturi pentru a livra comanda dvs. in aceeasi zi. In situatia in care nu este posibil, aceasta va fi expediata in maxim 24 - 48 ore de la momentul primirii acesteia, prin curier rapid.
Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24 - 72 ore, in functie de localitatea de destinatie. Livrarea se va face la adresa solicitata de client. In situatia in a care aveti mentionari specifice gen "doresc sa fie sunat inainte de curier" sau "vin la sediul curierului pentru ridicare", etc., va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat. In momentul in care primiti coletul de la curier, verificati coletul, astfel incat acesta sa nu fie rupt, dezlipit, inlocuit sau deteriorat. Toate coletele noastre sunt sigilate cu banda adeziva. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, sa fiti siguri ca de la noi au plecat intregi. In acest caz, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza doar produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de catre noi. In situatia in care nu faceti procesul verbal cu firma de curierat, produsul nu il vom putea inlocui, iar reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu vor fi luate in considerare.


RIDICARE DE LA SEDIUL MAGAZINULUI AVAT IMPEX

Comenzile pot fi ridicate si de la sediul magazinului AVAT IMPEX din Bulevardul Independentei Nr. 24/12, Baia Mare astfel : Trimiteti comanda on-line, bifati optiunea de ridicare de la sediul nostru, asteptati confirmarea diponibilitatii produselor telefonic sau pe e-mail, iar dvs. veniti si o ridicati in termen de maxim 3 zile calendaristice. In caz contrar, comanda dvs. se anuleaza automat.